zpět na aktuality

Se Sparťánky si počasí při rodinných závodech pěkně pohrálo

Poté co jsme přeložili závody z 10.5. kvůli MS v Hokeji na pátek 31.5. jsem věřili, že nám letos aspoň na ty závody počasí vyjde. Bohužel nestalo se. Když jsem začali připravovat disciplíny na ovál, tak se stahovala mračna a 10 min. před startem přišla neuvěřitelná průtrž mračen. Letos poprvé od roku 2019 jsme narychlo přesunuli závody do nafukovací haly, ještě že už jí máme postavenou (necelý rok).
Bohužel, účast na závodech nebyla valná, počasí závodníky odradilo, plus se k tomu neočekávané události, jako návrat 3 nemocných děti ze ŠvP,  jedna zlomená noha cestou ze školy, takže na závody nenastoupily, i když se moc těšily.
I v hala jsem začali pozdravem, společnou rozcvičkou a abecedou, a pak už jsme šli závodit.
Začali jsem štafetou ve zkrácené podobě. Pak jsem přešli na slalom, ten už nám metrově vyšel.
Skok z místa a hod pěnovým oštěpem už v hale problém nebyl, naopak, v suchu, kdy neklouzala podložka na mokré trávě  a bez větru v hodu oštěpem byly závody podle mého regulérnější.
Moc jsem si to všichni společně užili i přes letošní špatné počasí. Děkujeme za podporu realizačnímu týmu z Českého atletického svazu, že nás oddíly/ kluby podporuje v této činnosti, sportování dětí a dospělých dohromady. Kdy společná radost, úsměvy a vzájemná podpora dětí a rodičů jsou největší odměnou pro nás, pro trenéry.

Generální partner Českého atletického svazu

Hlavní partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory