zpět na aktuality

Neskutečné výkony atleťáčků na závodech rodin v atletice Líbeznice

V neděli 9.6. jsme ukončili letošní projekt APCR závěrečnými rodinnými závody, kterých se zúčastnilo rekordních 24 dvojic rodičů a dětí 🎉. Děti se nám tentokrát sešly věkově nevyrovnané, tak jsme je pro spravedlivější vyhodnocování soutěže rozdělili na 2 kategorie a to 2015-2016 a pak ty menší 2017-2018.
Po dvou úspěšných společných trénincích rodičů s dětmi jsme se včera naposledy sešli v tomto hojném počtu, aby si to děti s rodiči rozdali ve 3 disciplínách a to ve skoku z místa, v hodu pěnovým oštěpem a ve slalomu na 40m. Počasí nám vyšlo téměř ideální, oštěpy v tom bezvětří létaly skvěle až k 15 metrům a ve skoku z místa také doslova létaly takové osobáčky, že jsme jen zírali. Z rodičů musím vyzdvihnout neuvěřitelných 250cm pana Babického a dalších pár tatínků skočilo kolem 230-235cm. Ze starších dětí skočila úžasných 175cm Emmička Kopotová a skvělých 160cm Ruda Koždoň💪🏻. A z miňásků byly nejlepšími skokany Olík Eibner s výkonem 150cm (za který by se nestyděly ani mnohem starší děti) a Šíma Ochvat s výkonem 145cm 💪🏻. Ve slalomu byly nejrychlejší ty samé děti 😉, ale i ti nejmenší šmudlíci v podobě mladších sourozenců letěli jako blesk ⚡️.
Celá akce se vydařila, moc děkujeme rodičům za jejich podporu a skvělou fandící a přátelskou atmosféru a také díky trenérkám, které se na tomto fajn projektu podílely ❤️.
Příští rok u toho rozhodně opět nebudeme chybět!😊
Poděkování samozřejmě patří i Českému atletickému svazu, že nás vždy nabudí a namotivuje na akce tohoto typu :-))) a už se těšíme na příště!

Generální partner Českého atletického svazu

Hlavní partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory