zpět na aktuality

Závody rodin v TJ Jiskra Otrokovice si všichni moc užili

Dlouho očekávané závody dětí s rodiči se konaly dne 17. 6. 2024 opět na stadioně TJ Jiskry Otrokovice. Po rozsáhlé rekonstrukci travnaté plochy jsme mohli rozklusání, rozcvičku a pár rovinek provést na nově zatravněné ploše.
Počasí nám opět přálo, tentokrát i s teplotami, a tak bylo 17 závodních týmů u technických disciplín rozděleno na dvě skupiny, aby se na přímém slunci nemusely dlouho zdržovat.
Jedna skupina házela pěnovými oštěpy. Děti mohly využít rozběh, rodiče museli odhod provést z kleku. Každý měl 2 pokusy a výkony se zaznamenaly do kartičky týmu. Druhá skupina mezitím absolvovala disciplínu skok z místa, i zde byly 2 pokusy. Výkony byly opět zapsány a poté se skupiny vyměnily.
Ve stínu před tribunou byly mezitím nachystány 2 shodné překážkové dráhy, ty překonávaly týmy v daném pořadí. První na dráhu vyběhlo dítě, za bouřlivého povzbuzování rodiče přeběhlo nízké překážky, přeskákalo hranolky, oběhlo kužel a závěrečným slalomem mezi kužely předalo plácnutím štafetu svému rodiči, který se snažil, aby dráhu překonal v co nejlepším čase a vylepšil celkový výkon týmu.
Na závěr závodu byly rozdány diplomy a drobné odměny všem dětem. Každý se snažil předvést co nejlepší výkon, a to se také povedlo.
Všichni si pochvalovali, že je to úžasná akce a že si ji užili. S některými jsme se rozloučili, neboť k již blížícím se prázdninám odjížděli na dovolené.
Děkujeme všem zúčastněným dětem, rodičům i trenérkám a věříme, že se i v dalším roce při této akci potkáme.

Generální partner Českého atletického svazu

Hlavní partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory