zpět na aktuality

Soutěžní atmosféra na závodech v Benešově má kladné ohlasy :-)

Atleti z Benešova a okolí se sešli na poslední akcí v rámci APCR, tedy na závodech. Účastnilo se 17 dvojic (většinou rodič + dítě). Každý tým si na začátku zvolil svůj název týmu. Soutěžili jsme ve formě víceboje v těchto disciplínách: překážková opičí dráha (štafeta), skok z místa, hod medicinbalem (trčením vpřed).

V hodu medicinbalem někteří závodníci trhali svoje osobní rekordy. Největší výkon 1kg medicinbalem z dětí předvedla atletka z týmu “Linharťáci”, která hodila ze stoje 6,9 m. Z pánů se předvedl bývalý basketbalista z týmu “Oukej”, 4 kg medicinbalem z kleku hodil 9 m! A z přítomných dam 2 kg medicinbalem hodila taktéž basketbalistka téměř 7 m!.

V pestré překážkové dráze, ve které závodníci nejen přeskakovali překážky, ale i podlézali, si nejlépe vedl tým “Výbušná koťátka”, který ji zvládl za 24,2 s.

Ve skoku z místa byl z rodičů nejlepší opět závodník z týmu “Oukej”. 2,6 metru je slušný výkon. Z dětí se blýskla opět benešovská atletka z týmu “Linharťáci” výkonem 2 m!

Závody proběhly velmi rychle, za 1,5 hod bylo hotovo. Výsledky byly rychle zpracovány a vyhlásili jsme 6 nejlepších týmů. Nejlépe se vedlo týmu “Linharťáci”, kteří byli “zlatí”, za nimi se umístila na druhém místě “Výbušná koťátka” a třetí místo získali “Měchurovi”.

Máme moc hezké zpětné reakce na akci APCR! Nejen bezprostředně ze závodů, ale pak i ze zpráv.

Generální partner Českého atletického svazu

Hlavní partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory